Aluminijasti nadstreški

Aluminijasti nadstreški, pergole za terase

so sestavljeni iz sistema visoko kakovostnih alu profilov in prekritja z aluminijastim lamelami ali z pvc ceardom/blago. Streha nadstreška je izvedena z naklonom, kot naležna ali prosto stoječa. Aluminijasti nadstreški za terase in aluminijasti nadstreški za avto so na voljo standardnih ali v posebnih izvedbah in velikostih.
Naši strokovnjaki bojo po ogledu dali najboljši nasvet za pergolo ali pergotendo in Vam bomo zagotovili visoko kvaliteto izdelka. Prizma tehnični tim Vam bo izdelal informativni izračun po Vašem povpraševanju.

3D izris nadstreška (ob potrditvi naročila)Pergotenda


pergotenda aluminijasta pergotenda aluminijasta prizma latkova vas prebold

Pergotenda® Pergotenda® je zelo znan in zaščiten sistem nadstreška z možnostjo odpiranja tende in zapiranja v harmoniko (val). Ta sistem zagotovlja maksimalno inovatiovnost v uporabljenih materijalov napredna tehnologija izdelave nadstreška, moderne linije in dizajn.Projektni tim Vam bo pomagala v izbiru najbolje rešitve za vaše prostore,neodvisno o stilu nadstreška s tendo katerega izaberete. Pergotenda je vedno najboljša izbira za izboljšanje Vaših zunanjih prostorov.


Lamelna pergola za bstoječe konstrukcije


lamelna pergola lamelna pergola za obstoječe konstrukcije

polikarbonatne plošče in nadstreški za avto prizma prebold
prizma prebold
PRIZMA d.o.o.
Latkova vas 51a 3312 PREBOLD Tel: +386 (0)3 700 13 10.