Nadstreški za terase, polikarbonatne kritine Prizma.Makrolon polikarbonatne plošče in prekritja.

Nadstreški za terase iz lesene ali kovinske konstrukcije.Prekritja nadstreškov - polikarbonatne plošče MAKROLON

Izdelava nadstreškov za terase in prekritje z polikarbonatno kritino.Lesene ali kovinske konstrukcije.Polikarbonatne plošče MAKROLON.3D izris nadstreška po naručilu.


Prizma d.o.o je specializirana za izdelavo nadstreška za terase po Vaših merah.
Če je lepo vreme ali malo slabše tudi mi verjamemo, da lahko vsaki ves dan uživate v vašem vrtu. To je mogoče z nadstreškom in prekritje z ploščami Makrolon. Naši nadstreški so ne samo funkcionalni ampak tudi ugoni za oko, zahvaljujoč čistim linijam in tehničnim rešitvam za vsako stranko posebe. Neodvisno če izberete kovinsko ali leseno konstrukcijo, vam bo trajala leta in leta brez skrbi za veliko održevanje.


Uživajte pod svojo lastno verando

Od prvih spomladanskih žarkov do poznega jesenskega sonca, z našim nadstreškom za teraso, lahko uživate celo leto. V kombinaciji z ogrevanjem na terasi lahko po zimi uživate tudi v pod nastreškom na terasi. Pri izdelavi nadstreška spoštujemo vsakogar okus in menimo, da je pomembno, da se vaš nadstrešek za teraso odlično ujema z zasnovo vašega vrta ali hiše. Naši svetovalci vam lahko vedno zagotovijo ciljno usmerjeno svetovanje, ki vam olajša izbiro tipa konstrukcija in polikarbonatne plošče za prekritje nadstreška.


leseni nadstrešek za teraso

Če se odločite za izdelavo nadstreška vam priskrbimo brezplačni ogled in svetovanje ter brezobvezajočo ponudbo. Če je potrbeno le še se naredi 3d izris in simulacija kako bi nadstrešek izgledal.


3d vizualizacija nadstreška 3d vizualizacija nadstreška prizma d.o.o.

Možnosti konstrukcije:

  • - kovinski, jekleni, barvani ali vroče pocinkani profili
  • - profili iz aluminija
  • - profili iz nerjavečega jekla
  • - lepljeni leseni nosilci

Kritina:

  • - večslojne polikarbonatne plošče MAKROLON
  • - enoslojne polikarbonatne plošče MAKROLON

Naši strokovnjaki bojo po ogledu dali najboljši nasvet za izdelavo Vašega novega nadstreška za terase in Vam bomo zagotovili visoko kvaliteto izdelave nadstreška. Prizma tehnični tim Vam bo izdelal informativni izračun.

3D izris nadstreška (ob potrditvi naročila).


Galerija nekih od naših nadstreškov za terase in balkonePrizma nadstreške za terase prekrivamo z polikarbonatnnimi ploščami MAKROLON. Polikarbonatne kritine za nadstreške so izjemno gladke, zaradi česar zameti snega zdrsijo z nadstreška in s tem razbremenijo konstrukcijo, poleg tega pa gladka površina kritine omogoča tudi, da nalivi dežja z nadstreška izperejo cvetni prah, ptičje iztrebke in ostalo umazanijo. Pri barvah kritine sledimo vašim željam in potrebam, zato lahko izbirate med številnimi barvnimi odtenki: od mlečno bele, prozorne, prosojne rjave.


polikarbonatne plošče in nadstreški za avtomobile prizma prebold